Nu leverbaar in heel Nederland!

Dit systeem laat je op een speelse manier de Nederlandse taal leren.

Bijvoorbeeld op onze grote, interactieve beeldschermzuilen. Wij leveren de oplossing als een ‘serious game as a service’ in de vorm van een abonnement met een voordelige, vaste prijs. Waarbij uw organisatie (bibliotheken, scholen, opvanglocaties) volledig wordt ondersteunt. 

Alle content is door ons eigen team van programmeurs ontwikkeld in samenwerking met docenten en taalspecialisten.

Het systeem kan zichzelf op ingestelde tijden in- en uitschakelen en wij zorgen voor updates en nieuwe spellen. De wielen zorgen ervoor dat het ook eenvoudig verplaatst kan worden. Dat maakt een Speltalentzuil ideaal om te plaatsen in publieksruimtes.
 

Heeft u interesse in een spelzuil op uw locatie?
Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave stuurt u een e-mail naar: info@vrspace.nl

Voor sponsors die een systeem willen schenken aan een instelling hebben wij ook speciale sponsor-pakketten.
Stuur daarvoor een mail naar: sponsor@vrspace.nl

Geen budget maar u wilt in aanmerking komen voor een gesponsorde zuil?
Stuur daarvoor een mail naar: sponsor@vrspace.nl

 

DE SPELTALENT ZUIL

Voor Speltalent hebben wij een speciale mini-computer ontwikkelt waarop krachtige spellen kunnen draaien. Het beste komt de software tot zijn recht op deze luxe interactieve zuil. Deze is gebouwd voor publieksomgevingen. Het kan zichzelf in- en uitschakelen en is eenvoudig te verplaatsen. Onderhoud kan op afstand worden gedaan door onze techneuten alsook het bijwerken van de programmatuur. Feitelijk is alleen een stroompunt nodig in de buurt en WIFI is optioneel.

SERIOUS GAMES

Via het hoofdscherm worden diverse spellen aangeboden waaruit de speler kan kiezen. Er zijn verschillende niveaus, bijvoorbeeld A1, A2, B1 en B2. Ook de manier van spelen verschilt per spel. Zo los je de ene keer anagrammen op, leg je verbindingen tussen foto’s en woorden of spot je het fout gespelde woord in een zin. Het systeem volgt de voortgang en biedt hulplijnen aan tijdens het spelen. Elk kwartaal voegen wij een nieuw spel toe aan het systeem. Dat is inbegrepen in het abonnement.

LOCATIES

Inmiddels staan er Speltalent zuilen in een Bibliotheek, Taalhuis, een ISK-locatie en zelfs een COA opvanglocatie. Nieuwkomers kunnen op eigen tempo spelen. Er hoeft geen begeleiding bij de zuil aanwezig te zijn. De bediening is vanzelfsprekend en de ervaringen tot nu toe zijn zeer positief. Doordat wij een bescheiden ontwikkelteam hebben luisteren we ook echt naar feedback en passen de games aan. Het is zelfs mogelijk om de zuil per locatie aan te passen qua content en woordlijsten.